Реклама в Интернет Фейсбук и Инстаграм рекламиране

Популялизиране чрез социални мрежи


Рекламата в Интернет - Необходимост за всеки бизнес.

Рекламирайте в интернет, чрез уеб страници, сайтове и социални мрежи. Питате как да рекламирате в интернет ? Търсите ли агенция за популялизиране на фирма онлайн ? Нуждаете ли се от доверен партньор, който да Ви отведе в правилната посока на дигиталния маркетинг? Ние сме Студио Роаноук. Нашето студио предлага комбинирани услуги в дигиталния свят. За Ваше улеснение сме подготвили кратък списък с рекламните услуги, които извършваме.

На първо място ние се занимаваме с изработка на съдържание за обяви в различни сфери на бизнеса. Съдържанието е текстово и графично. Например, ако Вие сте производител на врати в Казанлък, нямате уеб сайт и сте решили да напишете "търся рекламна агенция за създаване на реклама " в Google търсене попадате на нашият сайт и правите поръчка за рекламиране на бизнеса Ви в интернет.

  • Публикуване на обяви в интернет ( Създаване на текстово и графично съдържание, Създаване и конфигуриране на служебен фирмен имейл, специално за публикуване на обяви, Регистрация в сайтове за обяви, Публикуване на обяви в сайтове за обяви )
  • Поддръжка на социални мрежи ( социални профили, google my business, viber community)
  • Създаване на бизнес социални профили ( Фейсбук страници, Инстаграм бизнес акаунт, Google My Business акаунт, Viber общност)
  • Регистрация в сайтове за обяви и публикуване на съдържание в тях
  • Рекламиране в Студио Роаноук ( използване на нашата платформа за обяви, рекламиране чрез специална бизнес фотосесия, банер, видео, блог в блог „ Вселена“ – също част от Студио Роаноук и др.)

Как работим ?

С Вас ще се уговорим затова какво съдържание имате в готовност да публикувате, а ако нямате какво съдържание ще желаете да изработим? Примерно може да искате да направим фотосесия на производството на врати в цеха Ви, различни модели врати, които произвеждате и др. Освен това, към снимките е добре да направим текст - описание за цени за интериорни врати, входни врати, видове врати и т.н.

Рекламите, които поръчате ще се излъчват в нашият уеб сайт https://studioroanoke.com в категория Обяви. В тази категория публикуваме всички реклами и обяви.

Друг начин за рекламиране на Вашия бизнес, който предлагаме е Фейсбук реклама и Инстаграм реклама. Каква е платформата на фейсбук за реклама? Като цяло същестуват много варианти за рекламиране на бизнеса Ви в Фейсбук, но измежду Marketplace, Facebook Ads и поддръжката на Фейсбук страница за ангажиране и добиване на клиенти Студио Роаноук предпочитаме да работим с Facebook Реклами и Фейсбук страница. За създаването на Фейсбук страница ще бъде необходимо да ни предоставите съдържание за публикуване, ако не разполагате с готово, в офертата Ви ще включим изработка на съдържание за Фейсбук. Вашата страница във Фейсбук ще има възможност да бъде поддържана от нас, ако решите да се абонирате за услугата ни поддръжка на Фейсбук страница.

Създадените от нас проекти се публикуват в социалните ни канали и са част от категория "Проекти" в нашият уеб сайт с адрес - https://studioroanoke.com

Как се прави Инстаграм реклама?

Инстаграм рекламата, която изработваме за Вашия бизнес, може да бъде публикувана директно от Вашия Фейсбук или от нов Инстаграм профил. При всички случаи обвързваме Инстаграм и Фейсбук, ако поръчате и Инстаграм и Фейсбук, защото се достига до по-голяма аудитория. В инстаграм, както и във Фейсбук се създават реклами за историите в платформите ( имаме в предвид story ). Снимките и текста, който сме създавали за Вашата фирма се публикува като спонсорирана публикация в инстаграм и всъщност това представлява рекламата в интернет.

Колко струва интернет рекламата ?

Цената за интернет реклама, фейсбук реклама и инстаграм реклама обединяваме в един общ пакет за рекламиране на фирма в интернет:

Създаване на фирмен Фейсбук ( Фейсбук страница ) Създаване на фирмен Инстаграм профил Създаване на Viber общност Фирмена Фотосесия - 15 обработени кадъра

Цена : 350,00 лв

Очакваме да се свържете с нас :) Благодарим Ви :)


Студио Роаноук 0876690246 https://studioroanoke.com
Фейсбук - https://www.facebook.com/studioroanokecom/
Инстаграм - https://instagram.com/studioroanoke

гр.Казанлък