Студио ROANOKE

Изработка и обновяване на уебсайт

Вашето онлайн присъствие с вашият собствен уебсайт

Силата на уебсайта

Презентирането на съдържание в интернет става все по-достъпно с всеки ден.

А въздействието което можете да направите, и хората до които можете да достигнате расте паралелно. Един уебсайт може да разшири вашият бизнес или идея и да ги пренесе в световен мащаб.

Онлайн присъствието означава много в днешни дни, затова ако искате да помогнете за разтежа на вашият план, инвестирайте правилно !

Създаване

Студио Роаноук / Studio Roanoke може да ви предложи изработка на уебсайт, с основа за мобилни устройства, и десктоп версия. Готов за оптимизация и за ползване, с домейн по ваш избор и хостинг за сайта в една услуга, един пакет за ваше улеснение.

Сайтът може да е онлайн магазин, информационнен сайт, сайт за проект / организация или по малко от всичко - важно е от какво имате нужда вие и вашата аудитория.

Обновяване

В случай че, вече имате готов сайт, или недовършен, ние можем да се заемем с обновяването му. Това може да включва въвеждането на мобилна версия на сайта и отзивчив дизайн, промяна на стила на сайта, обновяване на съдържанието.

Ние сме насреща да ви помогнем да се конкурирате в интернет пространството на 21-ви век с нови сили.

Персонализиране

Когато изпълняваме ваша поръчка, по всяко едно време можете да задавате въпроси и предложения за това как да бъде стилизиран или структуриран вашият сайт. Можем да работим по стандартни шаблони или поръчкови идеи.

Можем да използваме ваши изображения, такива заснети от нас, или от трети източници. Най-доброто решение за вас е това, което е съобразено с вашите нужди и желания. В Студио Роаноук /Studio Roanoke винаги сме насреща за промени.