Изработка на уеб сайт

Обновяване на уеб сайт

Трябва ли ми уеб сайт ?

Истината е, че ако си задавате този въпрос, най-вероятно ви трябва. Смисълът и идеята на сайта е да можете да презентирате услуга, продукт или информация онлайн, което я прави бързо и лесно достъпна. В днешни дни, почти всеки има или смартфон или таблет или компютър, който използва за да намери продукти и услуги за неговите нужди. Много по-удобно е да търсите нов диван, докато стоите на стария.

Отказвайки се от онлайн присъствие, вие отказвате огромен брой потенциални клиенти. Не само това, популяризирането става много достъпно и лесно с помощта на социалните мрежи, онлайн търсачките и тн. Не само това, ако вече имате изградена клиентска база, обслужването чрез онлайн платформа може да улесни и ускори този процес. Печелите вие, печелят и вашите клиенти.

Колко струва един сайт ?

Истината е, че цената зависи от изискванията ви за вашия сайт, но в общи линии можем да разделим сайтовете на две групи. Статични и динамични. Статичните сайтове предоставят предварително готова информация в рамките на няколко страници. При тях съдържанието рядко се променя и смисълът на сайта е да запознае посетителите с дадена дейност или бизнес. Предимството на тези сайтове е ниската цена и лесната поддръжка.

Другата група са динамичните сайтове. Те най-често интегрират бази данни, от които взимат информация и я синтезират и оформят за презентиране в сайта. Такъв тип сайтове са онлайн магазини, социални мрежи, блогове и тн. За да работят, те имат сложна структура от много взаимовръзки, и това позволява много по-богато съдържание и представяне. Колкото по-сложен е един такъв сайт, толкова по-висока е цената. Не само заради необходимото време за изграждане на структурата, а и времето инвестирано в правилното и планиране. Когато направите запитване при нас, ние ще ви изготвим оферта с обща информация за проекта и неговата цена.

Какво ми трябва да поръчам сайт ?

Трябва ви идея ! Ние можем да ви предложим решение, а от вас се иска да ни дадете идея, върху която да работим. Направете груб план за това каква е вашата идея, какво искате да постигнете, и ние с удоволствие ще обсъдим с вас различните варианти.

За колко време ще е готов ?

Времето за изработка на сайт е строго индивидуално, и зависи много от вашите изисквания, дизайна на сайта, функционалности които трябва да се вградят, изграждането на необходимата структура. Това е сложен процес с който сме решили да се заемем, за да ви предоставим качествено решение. По-малките и не толкова сложни сайтове стават готови доста бързо, докато динамичните сайтове, които предлагат не само статично съдържание, а и интегрират бази данни, имат потребителски панели и публикуват съдържание или продукти, отнемат повече време. Заедно с вашата оферта, от нас ще получите и ориентировъчно време необходимо за завършването на сайта. Доста често, нещата се случват по-бързо от планираното.

Вашето онлайн присъствие с вашият собствен уеб сайт.

  • Създаване на нов, или обновяване на съществуващ сайт
  • Сайт по ваш дизайн, по шаблон, или взаимстван
  • Mobile-first (първо за мобилни устройства)
  • SSL сертификат за сигурност
  • Блог, онлайн магазин, сайт за услуга или услуги, сайт за училище, сайт за хотел, фирмен сайт и много др.
  • Създадените от нас проекти се публикуват в социалните ни канали и са част от категория "Проекти" в нашият уеб сайт с адрес - https://studioroanoke.com

Консултирайте се сега !

Свържете се с на телефон: 0876690246 или ни изпратете запитване.

Силата на уеб сайта

Презентирането на съдържание в интернет става все по-достъпно с всеки ден. А въздействието което можете да направите, и хората до които можете да достигнате расте паралелно. Един уеб сайт може да разшири вашият бизнес или идея и да ги пренесе в световен мащаб. Онлайн присъствието означава много в днешни дни, затова ако искате да помогнете за разтежа на вашият план, инвестирайте правилно !

Създаване

Студио Роаноук / Studio Roanoke може да ви предложи изработка на уеб сайт, с основа за мобилни устройства, и десктоп версия. Готов за оптимизация и за ползване, с домейн по ваш избор и хостинг за сайта в една услуга, един пакет за ваше улеснение.

Сайтът може да е онлайн магазин, информационнен сайт, сайт за проект / организация или по малко от всичко - важно е от какво имате нужда вие и вашата аудитория.

Обновяване

В случай че, вече имате готов сайт, или недовършен, ние можем да се заемем с обновяването му. Това може да включва въвеждането на мобилна версия на сайта и отзивчив дизайн, промяна на стила на сайта, обновяване на съдържанието.

Ние сме насреща да ви помогнем да се конкурирате в интернет пространството на 21-ви век с нови сили.

Персонализиране

Когато изпълняваме ваша поръчка, по всяко едно време можете да задавате въпроси и предложения за това как да бъде стилизиран или структуриран вашият сайт. Можем да работим по стандартни шаблони или поръчкови идеи.

Можем да използваме ваши изображения, такива заснети от нас, или от трети източници. Най-доброто решение за вас е това, което е съобразено с вашите нужди и желания. В Студио Роаноук /Studio Roanoke винаги сме насреща за промени.

Консултирайте се сега !

Свържете се с на телефон: 0876690246 или ни изпратете запитване.